Menu

Menu

Regionalni dostawcy zapewniają najwyższą jakość. Sery zagrodowe, kociewski winiak, czy kaszubskie ślimaki to nasza specjalność.

NOWE MENU

  • Sandacz

    35
    Marynowany sandacz z korzeniem selera, zielonym jabłkiem i miętą
  • Dojrzewające Wędliny Rzeźnika Majolika

    49
    Dojrzewające mięsa z konfiturą z derenia i małosolnymi warzywami Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
  • Tatar wołowy

    39
    Klasyczny z najlepszej wołowiny z marynowanymi warzywami i domowym pieczywem Majolika
  • Szparagi

    39
    Grillowane szparagi z 6 miesięcy dojrzewającą Coppą Rzeźnika Majolika, jajkiem poszetowym i sosem Bearnaise
  • Sałata

    37
    Młode warzywa z sałatą dębową, kozim serem z czarnuszką i vinaigrette z czarnego bzu
  • Chłodnik

    19
    Klasyczny chłodnik z botwiny z jajkiem i koprem
  • Szczawiowa

    24
    Tradycyjna zupa szczawiowa z ziemniakami z okrasą
  • Rosół

    21
    Domowy bulion z gołębia z zacierkami i gotowanymi warzywami
  • Halibut

    54
    Smażone fileciki z halibuta z sosem tatarskim, kaszą bulgur i młodymi warzywami
  • Polędwica wołowa

    79
    Stek z polędwicy wg preferowanego stopnia wysmażenia z grillowanymi szparagami, młodymi ziemniakami i sosem Bearnaise
  • Pierogi

    35
    Ręcznie lepione. Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
  • KACZKA

    44
    Udo z kaczki konfitowane z kopytkami buraczanymi, jabłkiem i wiśnią Amarena w sosie tymiankowym

MENU ENG

  • ZANDER

    35
    Marinated zander with celery root, green apple and mint
  • BUTCHER RIPENING MEATS

    49
    Ripening meats with dogwood jam and low-salt veggies. Ask waiter about today’s choice
  • BEEF TATARE

    39
    Chopped beef loin with marinated veggies and homemade bread
  • ASPARAGUS

    39
    Grilled asparágus with 6 months ripened Coppa, poche egg and Baernaise sauce
  • SALAD

    37
    Young veggies with oak lettuce, goat cheese and black lilac vinaigrette
  • COLD BORSCH

    19
    Classic cold borsh with beet leaves and egg
  • SORREL SOUP

    24
    Served with young potatoes and grease
  • POLISH BORSCH

    21
    Fowl borsch with home made dumplings and young vegetables
  • DUCK

    44
    Duck leg confit with beetroot dumplings, apple and Amarena cherry, thyme sauce
  • HALIBUT

    54
    Fried halibut fillet with tatare sauce, bulgur wheats and young vegetables
  • SIRLOIN

    79
    Sirloin steak with grilled aspargus, young potatoes and Baernaise sause
  • DUMPLINGS

    35
    Homemade. Ask waiter about today’s choice
Visit our Tripadvisor profile