Menu

Menu

Regionalni dostawcy zapewniają najwyższą jakość. Sery zagrodowe, kociewski winiak, czy kaszubskie ślimaki to nasza specjalność.

NOWE MENU

  • Sandacz

    35
    Marynowany sandacz z korzeniem selera, zielonym jabłkiem i miętą
  • Dojrzewające Wędliny Rzeźnika Majolika

    49
    Dojrzewające mięsa z konfiturą z derenia i małosolnymi warzywami Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
  • Tatar wołowy

    39
    Klasyczny z najlepszej wołowiny z marynowanymi warzywami i domowym pieczywem Majolika
  • Szparagi

    39
    Grillowane szparagi z 6 miesięcy dojrzewającą Coppą Rzeźnika Majolika, jajkiem poszetowym i sosem Bearnaise
  • Sałata

    37
    Młode warzywa z sałatą dębową, kozim serem z czarnuszką i vinaigrette z czarnego bzu
  • Chłodnik

    19
    Klasyczny chłodnik z botwiny z jajkiem i koprem
  • Szczawiowa

    24
    Tradycyjna zupa szczawiowa z ziemniakami z okrasą
  • Rosół

    Domowy bulion z gołębia z zacierkami i gotowanymi warzywami
  • Halibut

    54
    Smażone fileciki z halibuta z sosem tatarskim, kaszą bulgur i młodymi warzywami
  • Polędwica wołowa

    79
    Stek z polędwicy wg preferowanego stopnia wysmażenia z grillowanymi szparagami, młodymi ziemniakami i sosem Bearnaise
  • Pierogi

    35
    Ręcznie lepione. Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
Visit our Tripadvisor profile