fbpx

One Page

  • Welcome to

    Cinnamon

    Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

From the Beginning

About us

Fusce aliquam tincidunt hendrerit. Nunc tincidunt id velit sit amet vestibulum. In venenatis tempus odio ut dictum.

How it started

Fusce aliquam tincidunt hendrerit. Nunc tincidunt id velit sit amet vestibulum. In venenatis tempus odio ut dictum. Curabitur ac nisl molestie, facilisis nibh ac, facilisis ligula. Integer congue malesuada eros congue varius. Sed malesuada dolor eget velit euismod pretium. Etiam porttitor finibus pretium. Nam suscipit vel ligula at dharetra.

Sed malesuada dolor eget velit euismod pretium. Etiam porttitor finibus pretium. Nam suscipit vel ligula at dharetra.

Vivamus vel mi lorem. Sed vitae felis nisl, at venenatis tortor. In at velit ac turpis aliquam volutpat. Ut et nibh augue. Integer imperdiet convallis massa nec gravida. Sed eleifend porta urna. Praesent non nisi tellus, ut lobortis massa. Sed pretium pretium elit et vulputate.

Interior

Lounge

Pellentesque eleifend ipsum a magna rhoncus, eu laoreet ipsum dapibus. Curabitur ac nisl molestie, facilisis nibh ac, facilisis ligula. Integer congue malesuada eros congue varius. Sed malesuada dolor eget velit euismod pretium.

Service

Our Staff

Pellentesque eleifend ipsum a magna rhoncus, eu laoreet ipsum dapibus. Curabitur ac nisl molestie, facilisis nibh ac, facilisis ligula. Integer congue malesuada eros congue varius. Sed malesuada dolor eget velit euismod pretium.

0

Tables

0

Locations

0

Awards

0

Varieties

Delicious Selections

Featured

Pellentesque eleifend ipsum a magna rhoncus, eu laoreet ipsum dapibus. Curabitur ac nisl molestie, facilisis nibh ac, facilisis ligula. Integer congue malesuada eros congue varius. Sed malesuada dolor eget velit euismod pretium.

Our Menu

  • Chłodnik

    19
    Klasyczny chłodnik z botwiny z jajkiem i koprem
  • Szczawiowa

    24
    Tradycyjna zupa szczawiowa z ziemniakami z okrasą
  • Rosół

    21
    Domowy bulion z gołębia z zacierkami i gotowanymi warzywami
  • Kaczka

    44
    Udo z kaczki konfitowane z kopytkami buraczanymi, jabłkiem i wiśnią Amarena w sosie tymiankowym
  • Halibut

    54
    Smażone fileciki z halibuta z sosem tatarskim, kaszą bulgur i młodymi warzywami
  • Polędwica wołowa

    79
    Stek z polędwicy wg preferowanego stopnia wysmażenia z grillowanymi szparagami, młodymi ziemniakami i sosem Bearnaise
  • Pierogi

    35
    Ręcznie lepione. Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
  • ZANDER

    35
    Marinated zander with celery root, green apple and mint
  • BUTCHER RIPENING MEATS

    49
    Ripening meats with dogwood jam and low-salt veggies. Ask waiter about today’s choice
  • BEEF TATARE

    39
    Chopped beef loin with marinated veggies and homemade bread
  • ASPARAGUS

    39
    Grilled asparágus with 6 months ripened Coppa, poche egg and Baernaise sauce
  • SALAD

    37
    Young veggies with oak lettuce, goat cheese and black lilac vinaigrette
  • COLD BORSCH

    19
    Classic cold borsh with beet leaves and egg
  • SORREL SOUP

    24
    Served with young potatoes and grease
  • POLISH BORSCH

    21
    Fowl borsch with home made dumplings and young vegetables
  • DUCK

    44
    Duck leg confit with beetroot dumplings, apple and Amarena cherry, thyme sauce
  • HALIBUT

    54
    Fried halibut fillet with tatare sauce, bulgur wheats and young vegetables
  • SIRLOIN

    79
    Sirloin steak with grilled aspargus, young potatoes and Baernaise sause
  • DUMPLINGS

    35
    Homemade. Ask waiter about today’s choice
  • KACZKA

    44
    Udo z kaczki konfitowane z kopytkami buraczanymi, jabłkiem i wiśnią Amarena w sosie tymiankowym
  • Pierogi z truskawkami

    24
    Pierogi z truskawkami / kwaśna śmietana / mięta
  • DESKA WĘDLIN

    69
    karkówka dojrzewająca / szynka dojrzewająca / boczek dojrzewający / salami chorizo Domowe, długo sezonowane wędliny podane z konfiturą z derenia. W 100% ręczna produkcja Rzeźnika Majolika
  • WĘGORZ

    69
    węgorz / chrzan / migdały / boczniak / kawior / żółtko / młody jęczmień Węgorz warmiński w cieście, z pianą z chrzanu i żółtkiem solonym
  • KURCZAK

    59
    cebula borettane / mak / porzeczka / seler Pierś supreme z francuskiego kurczaka kukurydzianego ze skrzydłem w panierce i konfitowaną dymką
  • Panierowane paluszki z kurczaka

    26
    surówka z marchwi / frytki
  • Pierogi z truskawkami

    25
    kwaśna śmietana / mięta
  • Sandacz

    35
    Marynowany sandacz z korzeniem selera, zielonym jabłkiem i miętą
  • Dojrzewające Wędliny Rzeźnika Majolika

    49
    Dojrzewające mięsa z konfiturą z derenia i małosolnymi warzywami Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
  • Tatar wołowy

    39
    Klasyczny z najlepszej wołowiny z marynowanymi warzywami i domowym pieczywem Majolika
  • Szparagi

    39
    Grillowane szparagi z 6 miesięcy dojrzewającą Coppą Rzeźnika Majolika, jajkiem poszetowym i sosem Bearnaise
  • Sałata

    37
    Młode warzywa z sałatą dębową, kozim serem z czarnuszką i vinaigrette z czarnego bzu
  • Panierowane paluszki z kurczaka

    24
    Panierowane paluszki z kurczaka / surówka z marchwi / frytki
  • TATAR

    33
    awokado / mango / szczypiorek / chrupki z tapioki
    Siekany ze szczypiorkiem i czerwoną cebulą, mango, posypany chrupkami z tapioki z dodatkiem chilli.
  • KOPYTKA

    33
    młody jęczmień / szpinak / suszony pomidor / seler naciowy / pestki dyni / koper / chilli Domowe kopytka z młodym jęczmieniem, szpinakiem, suszonymi pomidorami i selerem naciowym w oleju rzepakowym.
  • TARTA

    24
    cuastard cytrynowy / jeżyna / lody z pasternaku / listki Nasturcji
  • TROĆ

    55
    dynia / ciasto francuskie / bimi /szpinak / imbir / migdał
    Filet z troci fiordowej w cienkim cieście francuskim z duxelle grzybowym o zapachu tymianku, podany z puree z dyni, imbiru i migdałów.
  • SANDACZ

    59
    boczniak / kalafior / orzech laskowy / amarantus / sosna
    Polędwica z sandacza rzecznego z Pomorza, smażona na chrupko ze skórką o aromacie mięty, podana z kus- kusem z kalafiora i amarantusem w sosie sosnowym.
  • PIERŚ Z KACZKI

    65
    rajskie jabłko w syropie z cząbru / burak / wiśnia Amarena / sos tymiankowy
    Pierś z kaczki kociewskiej podana z marynowanym burakiem w kolendrze z sosem tymiankowym i puree z buraka.
  • ŻEBRO WOŁOWE

    65
    zakwas chlebowy / koper włoski / mięta / marmolada z mirabelki i kasztanów
    Gotowane żebro wołowe w zakwasie chlebowym przez 24 h w 80 st.C , marynowane w nasionach kopru włoskiego, podane z sałatką z kopru włoskiego, mięty i pomarańczy, kasztanami.
  • KREM Z RAKÓW

    35
    wódka różana / zółtko panierowane / brukiew / pomidor / pianka laurowa
    Krem na bazie jeziornych raków polskich z pomidorami i wódką różaną , aromatem róży i liścia laurowego z zółtkiem panierowanym Stuletni przepis z Polskiej Księgi Kulinarnej
  • JELEŃ

    38
    konfitura z czarnych jagód / musztardowiec / cynamon
    Żebro z jelenia kociewskiego wolno gotowane z cynamonem, podane bez kości z konfiturą z czarnych jagód i sałatką z musztardowca
  • RISOTTO Z TOPINAMBUREM

    35
    kiszony czosnek / risotto z topinamburu / sosnowy Bernaise / szpik wołowy pieczony
    Boczniak Mikołajkowy własnej hodowli smażony na maśle z aromatem sosny, podany z risotto z topinamburu i czosnku z sosnowym sosem Bernaise
  • ŚLEDŹ

    38
    syrop cebulowy / rukiew wodna / zielony pieprz / skorzonera / olej z orzecha laskowego
    Solony śledź holenderski marynowany w syropie cebulowym posypany skorzonerą, skropiony olejem z orzecha laskowego
  • BEZA CUKIERNI MAJOLIKA

    28
    mascarpone / kawa / daktyle Beza według przepisu dawnej Villi Uphaena.
  • Pierogi

    35
    Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
    Z kaczką / z perliczką / z sandaczem, porem i zielonym pieprzem / z twarogiem i truskawkami
  • STEK

    69
    Polędwica wołowa / koper włoski / mięta / sos Bernaise
    Stek z polędwicy wołowej podany z sałatką z kopru włoskiego, pomarańczy i mięty z sosem Bernaise
  • FRYTKI SZEFA

    9
    Kompresowane ze skrobią ziemniaczaną przez 6 h, następnie gotowane w solance 1,5 % przez 17 min, suszone przez 3 h, smażone 2 min w 200 st.c.
  • UDO Z KACZKI

    44
    kopytka buraczane / jabłka / sos tymiankowy
    Konfitowane udo kaczki podane z glazurowanym jabłkiem, kopytkami buraczanymi i sosem tymiankowym
  • SCHAB Z KOŚCIĄ

    59
    ziemniaki w maśle / mizeria
    Schab z prosiaka rasy Złotnickiej podany z ziemniakami w maśle i mizerią z kociewską śmietaną
  • ŻUREK

    29
    podgrzybek / wędzonka / chrzan / kiełbasa / jajko przepiórcze
    Pomorski żurek gotowany na wędzonych kościach wieprzowych podany z jajkiem przepiórczym w koszulce, kiełbasą i chrzanem
  • ROSÓŁ

    24
    perliczka / dzyndzałki z baraniną / borowik / lubczyk
    Rosół gotowany na perliczce z warzywami korzennymi i mazurskimi pierożkami z baraniną
  • ŚLIMAKI KASZUBSKIE

    42
    pomidory malinowe / demi- glace / białe wino / masło / pietruszka
    Kaszubskie ślimaki w sosie maślano-winnym podane na grzance żytniej domowego wypieku
  • TATAR WOŁOWY

    44
    Polędwica wołowa / żółtko / kapary / ogórek / cebula / grzyby / pieczywo
    Siekany tatar wołowy z polędwicy z kaprarami, ogórkiem, cebulą, grzybami i domowym pieczywem żytnim
  • Wegańskie kopytka

    33
    Kopytka z  młodym jęczmieniem / szpinak / suszony pomidor / seler naciowy / koper / pestki dyni
  • Kurczak pieczony

    59
    ½ kurczaka / czarna trufla / pigwowiec / marchew małosolna / kasztany
    Wolno pieczony kurczak z wolnego wybiegu faszerowany czarną truflą
  • Pierś z kaczki

    59
    Pierś z kaczki / wiśnia Amarena / kardamon / demi / krokiet z pęczaku
    Pieczona pierś z kaczki kociewskiej z liściem werbeny i krokietem z pęczaku
  • Goleń jagnięca

    79
    Goleń jagnięca / werbena / pasternak / jeżyna / porto / groszek
    Brytyjska jagnięcina gotowana 12 godzin w 80 stopniach z sosem jałowcowym
  • Stek

    89
    Tournedo Rossini / foie grass / sos Bordolaise / puree z pieczonego ziemniaka / liście sałaty
    Środkowa część sezonowanej polędwicy wołowej rasy Simental z sosem z winem regionu Bordeaux
  • Sandacz

    49
    Sandacz / kiszona botwina / kapusta w tempurze / majonez cytrynowy / imbir
    Żuławski sandacz smażony w maśle ziołowym
  • Polskie ryby

    45
    Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
  • Rosół

    22
    Rosół z młodej perliczki / kołduny z baraniną
  • Krem kasztanowy

    33
    Krem kasztanowy / kurki / buraki / pomarańcza / kwaśna śmietana / tymianek
    Kasztany gotowane w bulionie na gęsinie z burakiem i pomarańczą
  • Beza

    25
    Beza Pavlova  / krem kawowy / pomarańcza / Bourbon
  • Leśne runo

    26
    Czekolada mleczna / topinambur / jeżyna / lody borowikowe
  • Sandacz

    28
    Solony sandacz / majonez salami / szalotka marynowana / seler / nasturcja
    Żuławski sandacz w  soli morskiej (24 h) z dodatkiem tymianku
  • Gulasz z dzika

    33
    Gulasz z dzika / ciasto francuskie / warzywa okopowe / jałowiec
    Dzik z lasów kociewskich zapiekany w cieście francuskim
  • Ślimaki po kaszubsku

    38
    Ślimaki po kaszubsku / pieczywo własnego wypieku
    Kaszubskie ślimaki przygotowywane w sosie maślano - winnym
  • Siekany tatar

    38
    Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
  • Ręcznie lepione pierogi

    35
    Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
  • Sałata z suszoną sarną

    44
    Sałata / suszona sarna / młody ser kozi / pampuch / winegret borówkowy
    Zawinięta w trawę żubrową sarna suszona przez 40 dni

Weekly Special

  • Pierogi z truskawkami

    24
    Pierogi z truskawkami / kwaśna śmietana / mięta
  • DESKA WĘDLIN

    69
    karkówka dojrzewająca / szynka dojrzewająca / boczek dojrzewający / salami chorizo Domowe, długo sezonowane wędliny podane z konfiturą z derenia. W 100% ręczna produkcja Rzeźnika Majolika
  • WĘGORZ

    69
    węgorz / chrzan / migdały / boczniak / kawior / żółtko / młody jęczmień Węgorz warmiński w cieście, z pianą z chrzanu i żółtkiem solonym
  • KURCZAK

    59
    cebula borettane / mak / porzeczka / seler Pierś supreme z francuskiego kurczaka kukurydzianego ze skrzydłem w panierce i konfitowaną dymką
  • Panierowane paluszki z kurczaka

    26
    surówka z marchwi / frytki
  • KACZKA

    44
    Udo z kaczki konfitowane z kopytkami buraczanymi, jabłkiem i wiśnią Amarena w sosie tymiankowym

Reliable

Our Services

Curabitur ac nisl molestie, facilisis nibh ac, facilisis ligula. Integer congue malesuada eros congue varius

Dine In

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Private Celebration

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Wedding Service

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Birthday Parties

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Delivery

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Cooking events

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Corporate Functions

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

All Day Breakfast

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Contact us

Simply fill out the form with details of your query, and we’ll get back in touch with you

Your Name

Your Email (required)

Subject

Message

Reservation

Book your table

Quisque fermentum nulla vitae sapien aliquam, et egestas sem volutpat. Sed ullamcorper rutrum purus quis tempus. Vestibulum vestibulum quis enim a varius.

Powered by OpenTable
Visit our Tripadvisor profile