fbpx

Menu Tabs

Delicious

Menu Tabs

Integer congue malesuada eros congue varius. Sed malesuada dolor eget velit pretium. Etiam porttitor finibus. Nam suscipit vel ligula at dharetra.

  • Sandacz

    35
    Marynowany sandacz z korzeniem selera, zielonym jabłkiem i miętą
  • Dojrzewające Wędliny Rzeźnika Majolika

    49
    Dojrzewające mięsa z konfiturą z derenia i małosolnymi warzywami
    Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
  • Tatar wołowy

    39
    Klasyczny z najlepszej wołowiny z marynowanymi warzywami i domowym pieczywem Majolika
  • Szparagi

    39
    Grillowane szparagi z 6 miesięcy dojrzewającą Coppą Rzeźnika Majolika, jajkiem poszetowym i sosem Bearnaise
  • Sałata

    37
    Młode warzywa z sałatą dębową, kozim serem z czarnuszką i vinaigrette z czarnego bzu
  • Chłodnik

    19
    Klasyczny chłodnik z botwiny z jajkiem i koprem
  • Szczawiowa

    24
    Tradycyjna zupa szczawiowa z ziemniakami z okrasą
  • Rosół

    21
    Domowy bulion z gołębia z zacierkami i gotowanymi warzywami
  • Halibut

    54
    Smażone fileciki z halibuta z sosem tatarskim, kaszą bulgur i młodymi warzywami
  • Polędwica wołowa

    79
    Stek z polędwicy wg preferowanego stopnia wysmażenia z grillowanymi szparagami, młodymi ziemniakami i sosem Bearnaise
  • Pierogi

    35
    Ręcznie lepione. Zapytaj kelnera o dzisiejszy wybór
  • KACZKA

    44
    Udo z kaczki konfitowane z kopytkami buraczanymi, jabłkiem i wiśnią Amarena w sosie tymiankowym

On Special

Ocassions

Integer congue malesuada eros congue varius. Sed malesuada dolor eget velit pretium. Etiam porttitor finibus. Nam suscipit vel ligula at dharetra.

Weekly Special

  • Pierogi z truskawkami

    24
    Pierogi z truskawkami / kwaśna śmietana / mięta
  • DESKA WĘDLIN

    69
    karkówka dojrzewająca / szynka dojrzewająca / boczek dojrzewający / salami chorizo Domowe, długo sezonowane wędliny podane z konfiturą z derenia. W 100% ręczna produkcja Rzeźnika Majolika
  • WĘGORZ

    69
    węgorz / chrzan / migdały / boczniak / kawior / żółtko / młody jęczmień Węgorz warmiński w cieście, z pianą z chrzanu i żółtkiem solonym
  • KURCZAK

    59
    cebula borettane / mak / porzeczka / seler Pierś supreme z francuskiego kurczaka kukurydzianego ze skrzydłem w panierce i konfitowaną dymką
  • Panierowane paluszki z kurczaka

    26
    surówka z marchwi / frytki
  • KACZKA

    44
    Udo z kaczki konfitowane z kopytkami buraczanymi, jabłkiem i wiśnią Amarena w sosie tymiankowym
Visit our Tripadvisor profile