Online
Reservation
Integer congue malesuada eros congue varius. Sed malesuada dolor eget velit pretium. Etiam porttitor finibus. Nam suscipit vel ligula at dharetra
Integer congue malesuada eros congue varius. Sed malesuada dolor eget velit pretium. Etiam porttitor finibus. Nam suscipit vel ligula at dharetra
Sezonowane przez Rzeźnika Majolika to prawdziwa uczta dla każdego konesera dobrego smaku. Doskonale odzwierciedlają smak wyrobów włoskich i hiszpańskich. Tych, które jeszcze kilkaset lat temu można było spotkać na polskich stołach. Zwracamy szczególną uwagę na jakość, smak oraz pochodzenie zwierząt, których mięso wykorzystujemy do wytwarzania naszych wędlin oraz sezonowanych steków czy kiełbas. Wspomagamy się nowoczesna technologią. Podczas produkcji używamy precyzyjnych urządzeń do pomiarów i kontroli jakości. KAŻDA PARTIA WĘDLIN POSIADA INDYWIDUALNY NUMER I JEST TRAKTOWANA ODDZIELNIE. JEST TO UNIKATOWA, RZEMIEŚLNICZA […]
Drodzy Goście! Zachęcamy do składania zamówień na garmaż wielkanocny. Klasyczne dania kuchni polskiej a także słodkie wypieki Cukierni Majolika z pewnością umilą czas przy wspólnym, rodzinnym stole. Odbiór zamówień w Wielką Sobotę (11 kwietnia) w przedziałach czasowych: 8:00 – 10:00 / 10:00 – 12:00 / 12:00 – 14:00
Teraz długodojrzewające wędliny naszego rzeźnika możecie zakupić także w sklepie internetowym Browar Brodacz! 🍻🥩 2% z każdej transakcji zostanie przeznaczone na walkę z koronawirusem! 🚨 https://sklep.brodacz.pl/pl/c/Trojmiasto/18 Cały proces będzie odbywał się z zachowaniem wszelkich środków ostrożności: auta dostawcze będą regularnie czyszczone, kierowcy wyposażeni w środku dezynfekcji, a towar – wcześniej opłacony – wyląduje pod drzwiami klienta. Dostawca z dwumetrowej odległości upewni się tylko, że klient otworzył drzwi i zabrał zamówienie. Oferta Brodacza obejmuje całe Trójmiasto. Zamówienia złożone do godz. 22:00 zostaną dostarczone następnego […]
Drodzy Goście! W odpowiedzi na zapytania odnośnie garmażu proponujemy w opcji na wynos poniższe dania: (prosimy o wcześniejsze zamówienie telefoniczne 602 722 602): – domowy chleb z blachy na zakwasie 17 zł – szynka dojrzewająca 119 zł/kg – karkówka dojrzewająca 109 zł/kg – bresaola dojrzewająca (polędwica wołowa) 145 zł/kg – wołowina pieczona a la pastrami 99 zł/kg – udo kaczki w sosie tymiankowym 59 zł/kg – udo kurczaka kukurydzianego w curry. 45 zł/kg – golonka wieprzowa w warzywach 49 zł/kg […]
Bardzo miło nam poinformować, że właśnie otrzymaliśmy niezwykle prestiżowe nagrody. Chodzi o wyróżnienia od portalu Trojmiasto.pl, a także od światowej platformy Trip Advisor. Portal Trojmiasto.pl przyznał Majolice – Villi Uphagena dwa wyróżnienia, choć właściwie zrobili to sami internauci. To zresztą tym większe dla nas wyróżnienie, ponieważ uznanie pochodzące bezpośrednio od klientów jest najbardziej wartościowe i budujące. I tak – Trojmiasto.pl przyznało nam nagrodę za drugie miejsce w kategorii restauracje w Gdańsku i trzecie miejsce w rankingu wszystkie restauracje w Trójmieście. […]
Pączki i faworki to najbardziej charakterystyczne dla polskiego karnawału słodkości. Poznajcie nasze tradycyjne wypieki z domowej cukierni Majolika – Villa Uphagena. W tym roku – jak zdecydowali nasi cukiernicy – w ofercie znajdą się cztery rodzaje pączków. Chodzi oczywiście o rodzaj nadzienia, które dopełnia smaku wyśmienitego ciasta. Co prawda wielu uważa, że dobry pączek to przede wszystkim domowe, drożdżowe ciasto z mąki pszennej, które musi być odpowiednio wyrobione, a następnie usmażone w głębokim tłuszczu, a samo nadzienie jest tylko dodatkiem. […]
Beza cukierni Majolika – Villa Uphagena ma swoich fanów w całym Trójmieście – są gotowi dla niej przyjechać nawet z najdalszych dzielnic Gdyni, a także z innych miejscowości Pomorza. Ci którzy odwiedzają Gdańsk w interesach, często rezerwują dodatkową godzinę na kawę i przynajmniej jeden kawałek. Dla wielu to obowiązkowy deser na rodzinnych imprezach – kupowana w całości, „na wynos” zawsze robi wrażenie, gdy trafia na domowy stół… Słynna beza z Majoliki Villi Uphagena ma tylko jedną wadę – uzależnia! Wystarczy […]
Na taki prezent czekało wielu bywalców Majoliki Villi Uphagena. Popularność, jaką cieszą się steki przygotowywane przez naszego Szefa Radosława Gierałtowskiego, zachęciła nas do poszerzenia tej oferty. Już dziś specjalnie selekcjonowane, dojrzewające mięso ma swoich stałych wielbicieli, ale postanowiliśmy przygotować prawdziwą niespodziankę. Do menu Majoliki Villi Uphagena wchodzi właśnie słynna na całym świecie wołowina Wagyu! Aby znaleźć najlepsze mięso, certyfikowaną hodowlę i ubojnię, odpowiedni sposób pakowania i transportu – słowem najwyższą jakość – ekipa Majoliki Villi Uphagena wyruszyła w podróż do […]
Zamów święta do domu! Barwy Polskiej Kuchni w wydaniu naszego Szefa Kuchni mogą zagościć także na Państwa stołach. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą garmażu świątecznego oraz domowych, ręcznie robionych ciast. Zamówienia prosimy kierować na adres: marketing@majolika.com.pl